Google Fotografije s novim moćnim video editorom

Nakon što je Google počeo agresivno monetizirati svoj Photos servis, odnosno Google Fotografije, sada je to na neki način korisnicima nadoknadio izvrsnim video editorom kojeg je najavio još prošle godine. Kako se sada čini, novi video editor je počeo stizati u Google Fotografije aplikaciju, no kao što je već uobičajeno, neće svima biti dostupan u istom trenutku.

Novi video editor je dosta moćniji od starog jer uz već poznate alate donosi poboljšanu mogućnost stabilizacije, rotacije, ali i rezanja klipova. Potonja opcija sada nudi nove mogućnosti kao što su izdvajanje individualnih kadrova, poravnanje obzora (ako ste mobitel za vrijeme snimanja držali nakoso), a uvedena je i mogućnost odvajanja audio dijela, odnosno zvuka.

Tu je još i podrška za korekciju boja (osvjetljenje, kontrast, balans bijele boje, toplina i npr. podešavanje boje kože), a ne treba zanemariti ni mogućnost dodavanja raznih filtera. Na koncu, ovaj video editor uz malo vježbe omogućuje kreiranje skoro pa profesionalnih video uradaka izravno na mobitelu, dakle bez potrebe za računalom.

S obzirom da novi video editor neće stići svima instantno, a željno ga iščekujete, isprobajte ga tako što ćete ručno instalirati aplikaciju putem APK datoteke.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT