iOS 9.3 dostupan za preuzimanje

iOS 9.3

Apple je danas objavio da je najnovija verzija iOS-a dostupna za preuzimanje i instalaciju na vaš iPhone, iPad i/ili iPod Touch. iOS 9.3 ne sadrži posebne promjene u sučelju, ali donosi određene novosti vezane uz rad uređaja.

Tako je sada na raspolaganju NightShift način rada, primjena Touch ID sustava u osiguravanju Bilješki, nove mogućnosti za edukaciju na iPadu, a tu su i mnoge manje promjene u Apple Music i Apple News servisima.

Vlasnici iOS uređaja ovu nadogradnju mogu preuzeti putem WiFi-a. U postavkama izaberite nadogradnju softvera ili instalirajte preko iTunes aplikacije na Mac ili PC računalu.

Apple

 
      
 • kizo

  Jel ima tko kakvih saznanja kako radi na ip 4s? Drzim se jos na ios 7.1.2 no pocinju problemi s app.

 • mustrashh

  iOS 9 radi kud i kamo bolje na iP4s nego iOS7. Zena ga koristi pa znam. Slobodno upgrejdaj. Ako si i dalje skeptican, lako izguglas i pogledas par videa kako radi na iOS9 a kako na iOS7 (usporedbe).

 • kizo

  To me i muci, pogledao sam dosta “usporedbi” na utube,forumi i sl. i cini mi se sporiji. A kako svi pisu ne cini se samo meni. S ios7 sam stvarno zadovoljan, no problem je sto dosta app za svakodnevnu uporabu vise nije podrzan na starijim ios-ima. Probao sam jednom prilikom 9 cim je izasao na 4s i bio je daleko od 7.1.2. Recimo usporedbe radi sedmica na 4s radi kao 5 na 9.2.1 u stotinku isto otvaraju app(cura ima, testirano puno puta ) E sad bilo puno obecanja da bi 9.3 trebao bit mal ispeglaniji pa da napokon mi s matorim uredajima zadrzali koliko toliko funkcionalnost.

 • Halo

  Taman instalirao na I super radi. Za 4s neznam. Ovaj NightShift je definitivno jedna od korisnijih stvari

 • mustrashh

  Prva verzija, pa cak i druga (9.1) nisu bile bas bajne. To je istina. Ne znam, zena je zadovoljna, koliko vidim sve lijepo radi. Naravno da na tako starom uredjaju ima laga i nije sve instant, ali da ima neceg sto bi iritirali – nisam primjetio 🙂

  No ako ti na iOS7 sve radi odlicno, onda ostanes na iOS7. Osim ako ti te aplikacije ne igraju veliku ulogu 🙂

 • kizo

  nazalost previse igraju ulogu, danas odradio update. Eto ako se nade netko u slicnoj situacji da zna. Radi sve ok, al jednom kad se pokrene. Primjera radi viber je otvaro za 2sec na ios7 na ios 9 mu treba po 4-5. Osim load vremena ni nije toliko strasno, naravno kad se uzme u obzir da je to model star 5godina. Sve u svemu izdrzat ce jos neko vrijeme prije mirovine 😀

 • robee

  Prije si mogao kada otvoris multitasking brzo skrolati a u ovih zadnjih nekoliko nadogradnji su to maknuli i sada se multitasking vuce za po… totalno neupotrebljivo.
  Baterija je na 9.3 osjetno bolja

 • kizo

  Update: ios 9.3 za 4s definitivno nije za svakodnevno koristenje, vratio nazad na 9.2.1 i preporodio se. Stabilniji, brzi…

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]