iPhone 12, iPhone 12 Pro i iPad Air 4 od danas dostupni hrvatskim kupcima

Novi iPhone 12 i iPhone 12 Pro danas su se pojavili u prodaji na hrvatskom tržištu, a uz njih i novi iPad Air 4. Cijena iPhonea 12 u slobodnoj prodaji kreće od 7.549 kuna za 64 GB model, a iPhonea 12 Pro 9.669 kuna (120 HB model). Cijena iPada Air 4 iznosi 5.649 kuna.

Navedene cijene vrijede u iStyle trgovinama u Hrvatskoj, a naše dojmove moći ćete pročitati i vidjeti u detaljnim recenzijama kad nam uređaji stignu na test. U međuvremeno svakako pročitajte službenu objavu za medije:

Danas su ljubitelji iPhonea diljem svijeta konačno došli na svoje. Naime, iPhone je u svoje redove uvrstio do sad najnapredniji mobilni uređaj, koji će uz novi iPad Air 4, od danas, 23. listopada biti dostupan u iSTYLE Apple Premium Reseller trgovinama u Zagrebu i Splitu. Radi se o uređajima iPhone 12 kao i o iPhone 12 Pro.

iPhone 12 i iPhone 12 Pro odlikuje jedinstveni i prepoznatljivi dizajn, a zahvaljujući keramičkom kućištu, uređaj je siguran, i to čak četiri puta boljom zaštitom kod pada.  iPhone 12 dolazi u čak pet boja: crvenoj, bijeloj, crnoj, zelenoj i plavoj, dok iPhone 12 Pro dolazi u njih četiri: srebrnoj, zlatnoj, grafitno sivoj i pacifik plavoj.

Kada govorimo o zaslonu, on je zasigurno najbolji na tržištu. S dimenzijom zaslona od 6.1 inča iPhone 12 i iPhone 12 Pro donose Super Retina XDR zaslon do samog ruba, s boljom rezolucijom te čak 460 piksela po inču. To je duplo više piksela od iPhona 11, dok je najjača svjetlina dvostruko viša za HDR sadržaje.

Ono što će ljubitelji fotografije odmah primijetiti je i nevjerojatna kamera. S lećom koja se sastoji od sedam elemenata, fotografije će biti bolje nego ikad, dok kamera pri slabom osvjetljenju s noćnim načinom rada stvara fotografije u koje ćete se zaljubiti. Novost je da od sada možete u noćnom načinu rada snimati i Timelapse, s većom ekspozicijom i svjetlinom uz korištenje stativa. Tu je naravno i Dolby Vision snimanje, uređivanje i reprodukcija video zapisa. iPhone 12 Pro, uz navedeno nudi i posebno AR iskustvo uz pomoć LiDAR skenera.

Svi modeli imaju podršku za mrežu 5G te moćni, A14 Bionic procesor koji je 50 posto brži od bilo drugog procesora pametnog telefona. Kada telefon nema potrebu za 5G brzinom, automatski se prebacuje na LTE ne bi li vam uštedio bateriju. Da bi iskustvo korištenja uređaja bilo još bolje, tu je i novi MagSafe dodatak koji omogućuje još brže i jednostavnije bežično punjenje baterije.

Od danas je u prodaji i novi iPad Air 4 sa zapanjujućim zaslonom Liquid Retina koji se proteže od ruba do ruba uređaja, a pokreće ga najnapredniji čip A14 Bionic. Dolazi u pet boja te će svaka osobnost lako pronaći sebi najprikladniju. Novi iPad Air može čak i više od računala, a ne treba čuditi činjenica da sve to radi čarobno jednostavno.  S novim značajkama i mogućnostima svestraniji je nego ikad, dok čip A14 Bionic sadrži dovoljno snage za provođenje i najzahtjevnijih ideja u djelo. iPad Air s Wi‑Fi i LTE Advanced vezom omogućuje povezanost u svakom trenutku. Započnite FaceTime poziv, sudjelujte u videokonferenciji ili pokrenite grupni projekt s prijateljima ili kolegama, ma gdje god se našli.

iPhone 12 je u prodaji od danas u iSTYLE poslovnicama Zagreb i Split, s početnom cijenom od 7.549,00 kn za 64 GB model, a početna cijena iPhonea 12 Pro kreće od 9.669,00 kn za model 128 GB. iPad Air 4 bit će dostupan po cijeni već od 5.649,00 kn.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT