Next Lock Screen za Android: stigla nova verzija

Next Lock Screen

Next Lock Screen još je jedna u nizu zamjena za standardni zaključani zaslon na Androiodu, među ostalim, zanimljiv i po tome što ga je proizveo Microsoft. Next Lock Screen u najnovijoj verziji na vaš početni zaslon donosi najvažnije stavke, kao npr. one iz kalendara, ali i informacije o vremenu, obavijesti o pozivima, SMS porukama i to kronološkim redom, a poboljšana je opća stabilnost rada.

Moguće je birati načine (kuća, pos’o… ili u pokretu), a za svaki od načina možete dodati i posebnu pozadinu. Na dnu je ostavljeno i mjesto za prečice aplikacija koje možete pokrenuti izravno iz zaključanog zaslona.

Next Lock Screen je inače plod Microsoftovog odjela “Garage”, namijenjenog razvoju upravo Android rješenja. Aplikacija je besplatna i možete ju pronaći u Google Play trgovini, a za njeno ispravno funkcioniranje bit će vam potreban Android 4.0 ICS ili viša verzija.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT