Samsung Galaxy Tab 3 Kids: tablet namijenjen najmlađima

Samsung je danas službeno predstavio tablet Galaxy Tab 3 Kids, gdje sam naziv, ali i izgled uređaja govore o tome kome je namijenjen. Mališani će tako moći uživati u 7-inčnom uređaju zaista zanimljivog dizajna, pokretanom dvojezgrenim procesorom takta 1,2 GHz u kombinaciji s 1 GB RAM-a, a za pohranu podataka osigurano je 8 GB interne memorije. Stražnja kamera ima 3MP senzor, a prednja 1,3 MP.

Uređaj  će biti opremljen posebnim softverom za roditeljsko nadgledanje i mnoštvom edukativnih aplikacija. Više detalja pročitajte u objavi za medije koja slijedi u nastavku.

Seul / Zagreb, 27. kolovoza 2013. – Samsung Electronics, vodeća svjetska tvrtka na području mobilne tehnologije i digitalnih rješenja, najavio je Samsung GALAXY Tab 3 Kids, tablet napravljen posebno za djecu s edukativnim alatima i sigurnosnim značajkama koje zahtijevaju roditelji.

– Nije tajna da se djeca koriste tehnologijom više nego ikada prije – izjavio je JK Shin, glavni izvršni direktor i direktor IT i mobilnih komunikacija u Samsung Electronicsu. – Uočili smo priliku da stvorimo uređaj samo za djecu koji će im pružiti intuitivno, zabavno i prilagođeno korisničko iskustvo ispunjeno bogatim i edukativnim sadržajima koje će roditelji obožavati.

Samsung GALAXY Tab 3 Kids dolazi s unaprijed instaliranim popularnim dječjim aplikacijama i sasvim novom trgovinom za djecu (Kid’s Store), čiji je cilj poticanje edukativnih mogućnosti koju tehnologija može pružiti djeci. Predinstalirani sadržaj uključuje edukativne i zabavne aplikacije, igre te aplikacije za čitanje e-knjiga. Tablet također nudi roditeljima mogućnost odabira aplikacija koje žele učiniti dostupnima svojoj djeci koristeći opciju Application Manager.

Razvijen imajući u vidu dobrobit djece, Samsung GALAXY Tab 3 Kids također uključuje i značajku upravljanja vremenom koja omogućava roditeljima da pomoću opcije Time Manager podese vremenska ograničenja za korištenje tableta. Po isteku zadanog vremena pojavi se zaključani zaslon zaštićen lozinkom, zahtijevajući da roditelj ili druga odrasla osoba otključa zaslon unosom lozinke. Ovaj alat pomoći će roditeljima pri kontroli vremena koje njihova djeca provode na pametnim uređajima.

S dvojezgrenim procesorom od 1.2 GHz, 1 GB RAM-a, stražnjom kamerom od 3 megapiksela i prednjom od 1.3 megapiksela, Samsung GALAXY Tab 3 Kids ima snagu i izvedbu koja se očekuje od Samsung GALAXY tableta, a dizajniran je kako bi djeci pružio uzbudljivo i interaktivno iskustvo.

Uz ovaj tablet bit će dostupna i zaštitno kućište koja olakšava držanje tableta te podesivi stalak. Kućište dolazi opremljeno C-Penom, jednostavnim za korištenje koji pruža zabavne mogućnosti crtanja bez opasnosti ostavljanja tragova na drugim predmetima.

Samsung GALAXY Tab 3 Kids bit će dostupan u Južnoj Koreji početkom rujna, a nakon toga i diljem Kine, Europe, SAD-a, Afrike, Južne Amerike i Jugoistočne Azije. Dostupnost aplikacija u Trgovini za djecu razlikovat će se od tržišta do tržišta

Za više informacija o uređajima i multimedijskom sadržaju posjetite: www.samsungmobilepress.com

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT