Sony će u 2020. predstaviti čak četiri top modela i još jednom uvesti zbrku u nazivlje

Čak i nakon ukidanja mobilne divizije, odnosno njezine integracije u ostale dijelove kompanije, Sony nastavlja po starom, barem kad je u pitanju nomenklatura. Kad je počekom ove godine lansirana Xperia 1, i kasnije Xperia 5, mislili smo da su napokon uveli reda u zbrku s imenima koja je do tada vlada.

Ipak, najnovije glasine sugeriraju suprotno, budući da bi se jedan od top modela koji će biti lansirani sljedeće godine mogao zvati, ni više ni manje nego – Xperia 0.

Koliko je ovo pametno ili smiješno, ostavit ćemo vam da sami prosudite, ali isto tako treba napomenuti da stižu modeli koji će biti kršteni kao Xperia 1.1, Xperia 3 i Xperia 5.1.

Najzanimljiviji dio priče je što bi sva četiri modela trebala spadati u kategoriju flagshipa, budući da glasine sugeriraju Snapdragon 865 kao pogonski stroj. Dobra je vijest što će u startu podržavati 5G mreže, ali i dalje možemo očekivati izduženi 21:9 omjer stranica.

Bilo kako bilo, detalje ćemo najvjerojatnije doznati na MWC-u u Barceloni krajem veljače, a do tada će zasigurno procuriti još koja informacija.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT