Wileyfox predstavio Windows Phone uređaj i… otvorio prednarudžbe

Sjećate se Wileyfoxa? Ovaj britanski brand, osnovan od strane Nicka Muria, jednog od bivših managera Motorole, već je neko vrijeme prisutan na tržištu, no do sada nije uspio polučiti veći uspjeh. Kako stvari s Androidima baš i ne idu najbolje, kompanija se odlučila lansirati – Windows Phone uređaj.

Da, dobro ste pročitali – Windows Phone, odnosno Windows 10 Mobile. Ova vijest zapravo i ne bi bila zanimljiva da se ovo nije dogodilo sada, nekoliko mjeseci nakon što je i sam Microsoft pokopao ovu platformu. Wileyfox Pro je ponuđen na britanskom Amazonu, i to po cijeni od 190 funti (oko 1600 kuna), a da bi cijela priča dobila smještaj u rubrici «Vjerovali ili ne», otvorene su prednarudžbe.

Ovo je zapravo odlična prilika za sve koji su proteklih godina uporno tvrdili da je Microsoft s Windows Phone platformom na dobrom putu, da se prisjete kako je časno bilo živjeti s Windows Phoneom.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT