Akcijska sportska kamera i FeiyuTech gimbal (kupon kod) po vrlo povoljnim cijenama u Tomtopu

Iz današnje ponude Tomtopa izdvojili smo dva proizvoda koji će vam pomoći kod snimanja vaših video uradaka. Prvi je sportska akcijska kamera ThiEYE T5 Pro s mogućnošću snimanja 4K 60 fps videa, s 8X digitalnim povećanjem, kutom pokrivanja 170 stupnjeva, mogućnošću izravnog streama putem WiFi-a i otpornošću na vodu na dubini od 60 metara. Cijena ove kamere iznosi 91,09 eura uz besplatnu dostavu na vašu adresu. Količine su ograničene, a ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje.

Drugi zanimljiv proizvod iz današnje ponude je FeiyuTech gimbal, odnosno stabilizator za vaš smartfon, koji će video snimanje učiniti ugodnijim i podići ukupnu kvalitetu snimke. Kompatibilan je s većinom novijih smartfona i jednostavan za rukovanje. Cijena iznosi 61,95 eura uz korištenje MBD7187 kupon koda također uz besplatnu dostavu, a ponudu i detalje pogledajte ovdje.

Ostalu ponudu iz Tomtopa pogledajte ovdje.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]