Akcijska sportska kamera i FeiyuTech gimbal (kupon kod) po vrlo povoljnim cijenama u Tomtopu

Iz današnje ponude Tomtopa izdvojili smo dva proizvoda koji će vam pomoći kod snimanja vaših video uradaka. Prvi je sportska akcijska kamera ThiEYE T5 Pro s mogućnošću snimanja 4K 60 fps videa, s 8X digitalnim povećanjem, kutom pokrivanja 170 stupnjeva, mogućnošću izravnog streama putem WiFi-a i otpornošću na vodu na dubini od 60 metara. Cijena ove kamere iznosi 91,09 eura uz besplatnu dostavu na vašu adresu. Količine su ograničene, a ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje.

Drugi zanimljiv proizvod iz današnje ponude je FeiyuTech gimbal, odnosno stabilizator za vaš smartfon, koji će video snimanje učiniti ugodnijim i podići ukupnu kvalitetu snimke. Kompatibilan je s većinom novijih smartfona i jednostavan za rukovanje. Cijena iznosi 61,95 eura uz korištenje MBD7187 kupon koda također uz besplatnu dostavu, a ponudu i detalje pogledajte ovdje.

Ostalu ponudu iz Tomtopa pogledajte ovdje.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT