Apple napokon ponudio jeftiniji adapter za brzo punjenje iPhonea

Apple je u službenom Apple storeu počeo prodavati zaseban 18W adapter, koji do sada inače dolazio samo u prodajnom pakiranju novog iPada Pro. Radi se o adapteru koji predstavlja jeftiniju verziju brzog punjenja iPhonea, jer mu cijena iznosi 29 dolara, što je manje od 30W adaptera koji se do sada nudio u tu svrhu, ali po cijeni od 49 dolara.

Naravno, ova cijena ne uključuje USB-C -> Lightning kabel, koji će vam također trebati ukoliko svoj iPhone želite puniti nekom razumnom brzinom. Kažem razumnom, jer i ovo „brzo“ punjenje zapravo i nije toliko brzo, budući da konkurencija odavno nudi i dvostruko veće brzine punjenja.

Nakon što je adapter uvršten u američki Apple store, neće trebati dugo čekati da dođe do naših krajeva, ali po kojoj cijeni, za sada nije poznato.

S druge strane, ukoliko posjedujete MacBook Pro računalo s USB-C utorom, ne trebate kupovati dodatni adapter, jer ga već imate. U tom slučaju vam je potreban samo USB-C -> Lightning kabel, o čemu ste mogli pročitati u recenziji iPhonea XS Max i osvrtu nakon dva mjeseca korištenja.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]