Apple Pay proradio u Hrvatskoj – Preko Revoluta

Ako s nestrpljenjem čekate da Apple Pay službeno dođe u Hrvatsku, postoji zaobilazno rješenje – preko Revoluta. Ako ne znate što je Revolut, svakako proučite prije daljnjeg čitanja teksta, a ovdje ukratko napomenimo da se radi o virtualnoj banci sa sjedištem u Velikoj Britaniji, koja vam omogućuje jednostavno i besplatno korištenje bankarskih usluga poput otvaranja računa, plaćanja virtualnim, ali i fizičkim, debitnim i prepaid karticama.

Ukoliko ste otvorili Revolut račun, logično je da već imate barem jednu virtualnu Visa karticu, a upravo ona će vam biti ta koju će Apple Pay primiti u svoj sustav.

Kako dodati Revolut karticu u Apple Pay?

U vašem iPhoneu otiđite u Settings – General – Region i promijentie u Ireland. U Walletu dodajte Revolut karticu i aktivirajte ju. Poželjno je da to uradite s Visa virtualnom karticom, jer fizičku Matercard osobno nisam uspio dodati. Nakon toga Region vratite u Hrvatsku.

Tijekom aktivacije kartice možda će potrajati par minuta da vam stigne verifikacijska SMS poruka, no ne očajavajte, jer ju aktivirati možete i kasnije.

Nakon toga, vaš iPhone bi trebao biti spreman za Apple Pay plaćanje na svim prodajnim mjestima s POS terminalima s mogućnošću beskontaktnog plaćanja. Ukoliko Revolut želite koristiti i putem Apple Watcha, na njemu ćete sve morati odraditi odvojeno od iPhonea.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT