Glasine: Samsung Galaxy S23 Ultra mogao bi imati 200MP kameru i 5000mAh bateriju

Na internetu su se pojavile glasine o Samsungovom flagship smartfonu za sljedeću godinu. Prema Twitter korisniku Ice Universe, koji se do sada pokazao kao pouzdan izvor Samsung vijesti, Samsung Galaxy S23 Ultra trebao bi koristit 200MP senzor s veličinom pojedinog piksela od 0,6µm. Trenutno ne postoji takav senzor, pa se špekulira da je riječ o još nepredstavljenom ISOCELL HP2 senzoru.

Nadalje, S23 Ultra trebao bi zadržati isti kapacitet baterije kao i ovogodišnji model, 5000mAh te podrškom za punjenje izlazne snage 25W. Pogonski stroj bi trebao biti Qualcommov Snapdragon 8 Gen 2, također još nepredstavljen, a prema ranije prenesenim vijestima S23 serija ne bi trebala imati varijante sa Samsungovim Exynos procesorom.

Ako pretpostavimo da će Samsung nastaviti pratit raspored izbacivanja nove Galaxy S serije, nove uređaje iz S23 serije možemo očekivati početkom sljedeće godine.

via: GSMArena

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT