HT predstavio Stream On, uslugu za gledanje zabavnih sadržaja na mobitelu bez trošenja podatkovnog prometa

stream-on

Od danas je korisnicima Hrvatskog Telekoma dostupna nova usluga Stream On, jedinstvena opcija na hrvatskom i europskom tržištu koja svim filmofilima i ovisnicima o serijama omogućava gledanje zabavnih sadržaja putem mobilne aplikacije gdje god se nalazili bez trošenja podatkovnog prometa iz mobilne tarife.

Opcija će biti dostupna kao trajna ponuda u sklopu Najboljih tarifa te u sklopu Magenta 1 svijeta pogodnosti po cijeni od 9 kuna za prvu mjesečnu aktivaciju usluge, koja uključuje mogućnost streaminga ukupno 10 sati HBO GO i Pickbox programa. Nakon toga, plaća se mjesečna pretplata u iznosu od 49 kuna.

“Filmofili će moći uživati u sadržajima u najvišoj dostupnoj rezoluciji gdje god se nalazili, bilo da putuju na posao ili čekaju u redu na blagajni, jer im je u ponudi dostupan i vrhunski mobilni uređaj Huawei P9 LITE po jednokratnoj cijeni od 598 kuna, uz koji na poklon dobivaju i Huawei Color band A1 pametnu narukvicu koja prati i analizira fizičku aktivnost.” navodi HT u službenom priopćenju.

Svojim korisnicima uvijek nudimo inovativne usluge na tržištu, a upravo je Stream On primjer koji to potvrđuje jer će naši korisnici prvi moći bezbrižno uživati u najnovijim serijama i filmovima bez trošenja internetskog prometa. U izboru sadržaja, baš kao i u spektru komunikacijskih usluga i proizvoda uvijek pružamo više našim korisnicima i to je upravo ono što oni prepoznaju i cijene”, izhjavila je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Opširnije na HT-ovim službenim stranicama.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]