HT predstavio Stream On, uslugu za gledanje zabavnih sadržaja na mobitelu bez trošenja podatkovnog prometa

stream-on

Od danas je korisnicima Hrvatskog Telekoma dostupna nova usluga Stream On, jedinstvena opcija na hrvatskom i europskom tržištu koja svim filmofilima i ovisnicima o serijama omogućava gledanje zabavnih sadržaja putem mobilne aplikacije gdje god se nalazili bez trošenja podatkovnog prometa iz mobilne tarife.

Opcija će biti dostupna kao trajna ponuda u sklopu Najboljih tarifa te u sklopu Magenta 1 svijeta pogodnosti po cijeni od 9 kuna za prvu mjesečnu aktivaciju usluge, koja uključuje mogućnost streaminga ukupno 10 sati HBO GO i Pickbox programa. Nakon toga, plaća se mjesečna pretplata u iznosu od 49 kuna.

“Filmofili će moći uživati u sadržajima u najvišoj dostupnoj rezoluciji gdje god se nalazili, bilo da putuju na posao ili čekaju u redu na blagajni, jer im je u ponudi dostupan i vrhunski mobilni uređaj Huawei P9 LITE po jednokratnoj cijeni od 598 kuna, uz koji na poklon dobivaju i Huawei Color band A1 pametnu narukvicu koja prati i analizira fizičku aktivnost.” navodi HT u službenom priopćenju.

Svojim korisnicima uvijek nudimo inovativne usluge na tržištu, a upravo je Stream On primjer koji to potvrđuje jer će naši korisnici prvi moći bezbrižno uživati u najnovijim serijama i filmovima bez trošenja internetskog prometa. U izboru sadržaja, baš kao i u spektru komunikacijskih usluga i proizvoda uvijek pružamo više našim korisnicima i to je upravo ono što oni prepoznaju i cijene”, izhjavila je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Opširnije na HT-ovim službenim stranicama.

 
      
 • a

  znači li to da je jednokratno 9 kn ili tako svaki mjesec?

  i koji su filmovi/serije ponuđene? ili su ponuđeni samo hbo go i pickbox programi?

 • Bruno

  9 kn je prvi mjesec, a dalje je 49 kn. Na 24sata tako piše.

 • marijan

  Evo da ne moraš gubiti svoje vrijeme: korisnici Magente 1 imaju prvu mjesečnu aktivaciju paketa od deset sati (piše i u članku iznad) za 9 kn. Nakon toga svaka aktivacija paketa od deset sati košta 49 kn. HBO GO i Pickbox pokrivaju tisuće sati serija i filmova, manje više sve što se može zamisliti.

 • JFK

  Da je samo bilo samo pozorno pročitat tekst i eventualno kliknut link na kojem se nalaze svi detalji.

 • Folirant12

  Da je sport u pitanju, i još da vrate EuroSport kanale, još bih i razmišlao, nekako, ovako, njima calenzi četrdeset i kusur kuna plus PDV, neka mi se …… malo, sunce im lopinsko!
  Pa nisu u stanju ponuditi neku normalnu tarifu sa makar 5GB internetskog prometa, da bih još gubio vrijeme na njihove prom chanels, a curicu držim za rukicu?!?!

 • a

  pa koja retardacija, kao ne trošiš podatkovni promet, a plaćaš 49 kuna… tako platiš i internet u nekoj od tarifa (čak i u nekoj najvećoj) i gledaš isto tako. ionako nećeš gledati nenormalno puno…

 • D500

  Papilova, sad su izmislili ovo kako bi imali od čega nadožuntat onih 50kn popusta koji se dobiju na neku od tarifa ili paketa unutar magente. U vecini najboljih pricam imate maxtv to go besplatno a ovaj pickbox se cudim ko ga uzima jer su serije i doba Anna!

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]