HT proširo pokrivenost 3G mrežom na području Zadarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije

Hrvatski Telekom je danas objavio kako je povećao pokrivensot 3G signalom na području Zadarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije. Tako su se na karti pokrivenosti 3G mrežom našla mnoga manja mjesta, pa čak i ruralna područja na kojima će HT-ovi korisnici od sada moći surfati i do 20 puta brže nego što je sto slučaj bio prije na 2G mreži (EDGE). Detalje pročitajte u objavi za medije koja slijedi u nastavku.

Stanovnici ovih županija mogu sada do 20 puta brže surfati mobilnim internetom

Hrvatski Telekom brzom 3G mrežom pokriva gotovo cijelo područje obale, otoka i akvatorija

Hrvatski Telekom je u brojnim gradovima i naseljima Zadarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije proširio pokrivenost brzom 3G mrežom. Proširenjem pokrivenosti brze 3G mreže Hrvatskog Telekoma u ovim županijama korisnici mogu potpuno uživati u svim prednostima naprednih mobilnih uređaja – pametnih telefona i tablet računala. Rad na daljinu, slanje i primanje mailova, pregledavanje filmova ili videoklipova s YouTubea i korištenje Facebooka, na 3G mreži odvija se besprijekorno, bez čekanja. U odnosu na 2G, 3G mreža omogućava do 20 puta brži prijenos podataka.

HT pokriva gotovo cijelo područje obale, otoka i akvatorija brzom 3G mrežom. Rad na unaprjeđenju mreže se nastavlja, a 3G pokrivenost je tijekom ove i protekle godine proširena i u većem dijelu kopnene Hrvatske. Detalje vezane uz pokrivenost možete pogledati na https://www.hrvatskitelekom.hr/karta-pokrivenosti.

U Zadarskoj županiji pokrivenost je poboljšana i dodatno proširena za stanovnike u naseljima Benkovac, Benkovačko Selo i Tinj u općini Benkovac, Biogradu na Moru, Galovcu, Ninu, naseljima Novigrad i Pridraga u općini Novigrad, naselju Gornji Karin u općini Obrovac, gradu Obrovcu, Pagu, naseljima Drage i Pakoštane u općini Pakoštane, Polači, naseljima Briševo, Murvica i Poličnik u općini Poličnik, naseljima Posedarje i Slivnica u općini Posedarje, općini Povljana, naselju Ugljan u općini Preko, općinama Privlaka, Sali, Stankovci, naseljima Debeljak i Gorica u općini Sukošan, naseljima Sveti Filip i Jakov i Turanj u općini Sveti Filip i Jakov, Škabrnji, Tkonu, Viru, Starigradu, naseljima Kožino i Petrčane u općini Zadar, gradu Zadru i općini Zemunik Donji.

U Primorsko-goranskoj županiji pokrivenost 3G signalom je poboljšana u općinama Baška, Punat, Vrbnik, gradu Krku te naselju Vrh na otoku Krku, gradu Cresu na otoku Cresu, gradu Crikvenici te naseljima Dramalj i Selce u općini Crikvenica, Malom Lošinju i Velom Lošinju, Novom Vinodolskom, mjestima Banjol, Barbat, Kampor, Lopar, Mundanije, Palit te gradu Rabu na otoku Rabu.

U Ličko-senjskoj županiji pokrivenost je poboljšana u gradovima Novalji i Senju. S intenzivnim poboljšanjem pokrivenosti signalom brze 3G mreže u ovoj županiji HT je započeo još protekle godine te je tada poboljšana pokrivenost 3G mrežom u mjestima Otočac, Korenica, Brinje, Križpolje, Kuterevo, Prozor, Švica, Perušić i Krasno Polje.

Proširenjem pokrivenosti 3G mrežom obuhvaćena su i brojna druga veća i manja mjesta na obali i otocima.
Za korisnike je ovom prilikom u T-Centrima u Zadru, Rijeci, Crikvenici, Krku i Gospiću pripremljen i poseban popust u iznosu od 200 kuna pri kupnji smartphonea Sony Xperia J. Ponuda vrijedi do 31. srpnja ili do isteka zaliha.

Glasovna i podatkovna mjerenja koja Hrvatski Telekom redovito provodi u svojoj mobilnoj mreži pokazuju kako je mobilna mreža HT-a najbolja u Hrvatskoj u svim najvažnijim parametrima. Visoka kvaliteta mreže jedan je od ključnih čimbenika koji omogućavaju visoku razinu usluge kakvu HT pruža svojim korisnicima. Našom 3G mrežom pokrivamo veliki dio teritorija Republike Hrvatske uključujući i ruralna područja, obalu i otoke. Tijekom protekle i ove godine pokrivenost 3G signalom proširena je u području središnje Slavonije, Karlovačkoj županiji, Varaždinskoj županiji, Krapinsko-zagorskoj županiji, Istri, Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Šibensko-kninskoj županiji i Splitsko-dalmatinskoj županiji. Sadašnjim proširenjem pokrivenosti na području Zadarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije HT pokriva gotovo cijelo područje obale, otoka i akvatorija brzom 3G mrežom. U ožujku prošle godine Hrvatski Telekom prvi je u Hrvatskoj pustio u rad 4G mrežu baziranu na LTE tehnologiji, te smo među prvima u Europi i regiji. Hrvatski Telekom ima najveću pokrivenost 4G mrežom u Hrvatskoj.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT