HTC se ne predaje – uskoro predstavlja 5G uređaj?

Iako se u zadnjih desetak godina nije proslavio poslovnim rezultatima, HTC se ne predaje. Ako je vjerovati najnovijim glasinama koje prenosi poznati cinker Evan Blass, ova kompanija u pripremi ima 5G uređaj koji će svjetlo dana vjerojatno ugledati tijekom ove godine.

Za sada nema preciznijih podataka o samom uređaju, ali je navodno procurila kodna oznaka 2Q6U. S obzirom da će 5G uređaji drugih proizvođača uskoro početi stizati u trgovine, logično je pretpostaviti da će i HTC predstaviti svoj, paralelno s početkom rada prvih 5G mreža.

S druge strane, budući da je Google zakupio jedan dio HTC-ovih pogona i inženjera, moguće je da se radi i o jednom od novih Pixela. Ne treba zanemariti ni nedavne špekulacije o tome kako će HTC licencirati ime jednom od indijskih proizvođača, ali u tom slučaju ostaje nejasno što će se dogoditi s ostatkom kompanije.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]