Huawei P30 i P30 Pro: procurile prve specifikacije

Nakon rendera i teasera, pa čak i otvaranja prednarudžbi kod operatera, internetom su počele kružiti i određene specifikacije Huaweija P30 i P30 Pro, koji će biti predstavljeni za dva tjedna u Parizu. Prema izvoru iz Indonezije, P30 će doći u varijantama sa 6 i 8 GB RAM-a, dok će Pro verzija biti dostupna samo u jačoj verziji, dakle s 8 GB. Također, potonji model će biti moguće kupiti u varijantama sa 128 i 256 GB interne memorije.

Ne treba sumnjati da će pogonski stroj ovih uređaja biti Kirin 980, no još uvijek je misterij hoće li ga Huawei opremiti Balong 5000 5G modemom, kojeg je predstavio već prije nekoliko mjeseci. S obzirom da su mnogi drugi proizvođači svoje 5G modele već najavili za početak ljeta, opravdano je očekivati da će i određena varijanta Huaweija P30 Pro podržavati 5G.

Još jednom ponovimo da je vodstvo kompanije potvrdilo kako će P30 Pro dođi s periskopskim superzumom, ali nije spominjao brojke. Očekujemo da će ovo optičko povećanje iznositi barem 5x, a u kombinaciji sa softverskim (hibridno) do 10x.

Pored dvaju glavnih modela, u ponudi će biti i Huawei P30 lite, o kojem za sada još nema detalja.

Via

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]