Huawei P50 Pocket službeno predstavljen

Nakon tri generacije Mate X serije, Huawei je danas službeno predstavio preklopni uređaj sa savitljivim zaslonom. Već na prvi pogled je jasno da se radi o modelu sličnom Samsungu Z Flip, a dolazi s dijagonalom od 6,9 inča.

Ime novog modela je Huawei P50 Pocket, a pokreće ga Qualcommov Snapdragon 888, no bez podrške za 5G. U ponudi su verzije s 8 i 12 GB RAM-a, dok baterija sadrži kapacitet od 4000 mAh s 40W brzim punjenjem. Kad je uređaj rasklopljen, njegova debljina iznosi 7,2 milimetra, a u sklopljenom stanju 15,2, dok ukupna masa iznosi 192 grama.

Na poleđini je smještena primarna kamera sa senzorom od 40MP, a tu su još 12 MP širokokutna te 32 MP kamera širokog spektra boja za bolje renderiranje.

Cijena uređaja u Kini iznosi između 9000 i 11.000 juna, što otprilike odgovara istom iznosu u kunama. Za sada nije poznato hoće li se pojaviti na našem tržištu.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT