Huawei službeno predstavio novi Watch GT 2e

Huawei je danas na predstavljanju P40 serije smartfona, predstavio i novu verziju Huawei Watch GT 2 sata. Doduše, predstavljene su i dodatne boje kućišta GT 2 modela koje pripadaju seriji Champagne Gold, ali će većini biti zanimljiviji sportski orijentirani Watch GT 2e koji donosi novi dizajn kućišta te novi HR senzor. Nova serija GT2 sata će imati nova pokretna lica, a za sada nije poznato hoće li ista biti dostupna za originalni GT 2 kao i stariji GT.

Huawei Watch GT 2e dolazi u 46mm kućištu izrađenom od nehrđajućeg čelika sa redizajniranim botunima koji ne strše van kućišta. Nešto je izmijenjen dizajn prednjeg stakla koje je sada sakriveno unutar blago uzdignute metalne krune. Sat je namijenjen mlađoj populaciji, kao i sportašima te svima koji se osjećaju tako. Pored nešto izmijenjenog dizajna kućišta i remena, sat donosi nova dinamička lica, mogućnost praćenja 100 sportskih aktivnosti, poboljšanu mogućnost automatske detekcije aktivnosti te ponovno mogućnost mjerenja razine kisika putem SpO2 senzora već viđenog kod GT 2. Ova opcija bi mogla donijeti mogućnost praćenja oksigenacije za vrijeme sna što bi moglo biti od koristi svima koji pate od poremećaja spavanja uzrokovan apnejom, no za sada još nema informacija o tome.

Sat je i dalje vodootporan do 50 metara, podržava glasovnu komunikaciju, kontrolu glazbe i spremanje do 500 pjesama u internu memoriju te ima ugrađen GPS. Procesor je i dalje Kirin A1, a nije se mijenjao kapacitet baterije pa će GT 2e i dalje moći izdržati do dva tjedna umjerenog korištenja.

Nije objavljeno kada će sat službeno krenuti u prodaju, no zna se da će koštati približno 200 eura, odnosno približno 1500 kn.

Nove verzije GT 2 sata iz serije Champagne Gold će koštati između 229 i 249 eura s obzirom da je riječ o uređajima čije je kućište izrađeno od skupljih materijala.

Predstavljanje sata pogledajte na videu ispod.

 

Huawei Watch GT2

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT