iPhone iz 2021. godine bi mogao stići bez ijednog utora

Nedugo nakon što su analitičari JP Morgana u svom izvještaju predvidjeli Appleovu promjenu strategije, koja podrazumijeva šestomjesečni ciklus izbacivanja novih modela, s njom se složio i Ming-Chi Kuo, poznati prorok Appleovih poslovnih poteza.

Njegova predviđanja sada sežu i korak dalje, budući da je navodno došao do informacija kako će Apple iz iPhonea za 2021. godinu napokon izbaciti sada već zastarjeli Lightning utor. U međuvremenu se špekuliralo kako bi Apple i u iPhone mogao ugraditi USB-C utor kojeg inače koristi na Mac i novim iPad uređajima, te tako vlastiti eko-sustav dovesti u red.

Međutim, ako je vjerovati Kuoovim proročanstvima, iPhone iz 2021. godine bi mogao u potpunosti izbaciti sve utore, te korisnicima ponuditi potpuno bežično iskustvo.

To znači da bi se barem jedan od četiri iPhonea iz 2021. (vjerojatno najskuplji model) s drugim uređajima (računalo, slušalice, satovi…) trebao povezivati isključivo bežično, ali isto tako i puniti. Potonje će svakako iziskivati napredniju tehnologiju bežičnog (indukcijskog) punjenja, jer će u suprotnom brzina biti vraćena nekoliko godina unazad.

Koliko je Kuo u pravu, vrijeme će pokazati.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT