Iz HTC-a stiže mobitel s 2K rezolucijom zaslona?

HTC One X9

Posljednje glasine s kineske mikrobloging platforme govore nam da HTC intenzivno radi na mobitelu pod nazivom One X9. Veličina uređaja niti dijagonala zaslona za sad nisu poznati, ali izvor navodi da bi One X9 trebao imati 2K rezoluciju (2048 x 1080 piksela), što je samo po sebi dovoljna naznaka kako se radi o uređaju iz višeg cjenovnog razreda.

Kad je čipset u pitanju, spominje se Qualcommov Snapdragon 820 ili MediaTekov Helio X20, uz 4 GB radne memorije i 64/128 GB memorije za pohranu (po nekim izvorima, na tržištu će biti i jeftinija verzija mobitela s 3 GB RAM-a i 32 GB memorije za pohranu). Stražnji senzor kamere broji 23 megapiksela, dok je s prednje strane ugrađen 4 MP senzor s HTC-ovom “Ultra Pixel” tehnologijom. HTC One X9 opremljen je neizmjenjivom baterijom kapaciteta 3,500 mAh a dolazi u metalnom kućištu s dva HTC BoomSound zvučnika s prednje strane uređaja.

U vezi softvera nema nikakvih informacija ali možemo slobodno pretpostaviti da mobitel stiže s Androidom 6.0 Marshmallow, kao i nedavno predstavljeni One A9.

Predviđena cijena uređaja iznosi 470 dolara, a očekivati ga možemo tek sljedeće godine.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT