LG V30: procurio službeni render

Još su dva tjedna ostala do otkrivanja preostalih detalja o LG-u V30, nakon što je sam LG već objavio nekoliko teasera. Da bi što manje iznenađenja ostalo za sam dan predstavljanja, pobrinuo se poznati špijun Evan Blass, koji je danas objavio i službeni render.

Ovdje vidimo LG V30 u punom sjaju. Vidljivo je da slijedi dizajnerske smjernice LG-a G6, ali, priznat ćete, definitivno izgleda još bolje, odnosno profinjenije. Ako je suditi po ovim ilustracijama, V30 će biti prilično tanak, što će njegovom metalnom kućištu dati dodatnu notu elegancije.

Prema trenutno dostupnim informacijama, zaslon će imati dijagonalu od 6 inča, a s obzirom na 2:1 omjer stranica, gabaritima će se smjestiti negdje između Samsunga Galaxy S8 i njegove Plus varijante.

Za hardver već znamo da će koristiti Snapdragon 835 procesor, 4 ili 6 GB RAM-a, a imat će i dvostruku kameru s f/1,6 otvorom blende, što će ga u trenutku lansiranja činiti jedinstvenim u svijetu.

Izvor: Evan Blass (Twitter)

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije

Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]