Motorola Moto Z2 Force službeno: Snapdragon 835, dvostruka 12 MP kamera i novi Moto Mod

Motorola, koja se inače nalazi pod kapom kineskog Lenova, danas je predstavila smartfon Moto Z2 Force Edition. Radi se o uređaju s 5,5 POLED zaslonom u kućištu izrađenom od 7000 aluminija, koji očito ne slijedi trendove stanjivanja okvira i rastezanja zaslona.

Pokretan je Qualcommovim Snapdragonom 835 u kombinaciji 4 ili 6 GB RAM-a, a raspolaže sa 64 GB interne memorije. Straga donosi dvije 12 MP kamere s f/2.0 otvorom blende. Jedna je kolor, a druga crno-bijela. Potonju će koristiti za dobivanje više svjetla, ali i ostvarivanje bokeh efekta. Podržava snimanje 4K videa, ima PD i laserski autofokus, ali ne i OIS.

Baterija ima kapacitet od svega 2730 mAh, što baš i ne obećava, ali je zato u prodajnom pakiranju 15W brzi punjač. Ni ovaj uređaj ne dolazi s 3.5 mm audio utorom, tako da za spajanje slušalica koristi USB-C.

Ovaj uređaj podržava Moto Modove, uključujući one od prošle godine koji su izašli s prethodnikom. Ovogodišnji Moto Mod je 360 kamera koja snima 4K video i 3D audio efekt, a uz sam uređaj dolazi i softver za uređivanje videa. Cijena ove kamere će u SAD iznositi 299 dolara.

Z2 Force na američko tržište stiže 10. kolovoza i prodavat će se preko četiri tamošnja najveća operatera. Nakon toga stiže na pojedina tržišta Južne Amerike i Europe, no za sada nije poznato hoće li i po kojim cijenama stići kod nas.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT