Motorola predstavila Moto Watch 100 s cijenom od 100$

Motorola je predstavila novi sat iz Moto serije, Moto Watch 100. Ovaj sat je svojevrstan nasljednik Moto 360 sata, no ne pokreće Wear OS i cijenom je značajno pristupačniji čime bi mogao konkurirati ergeli Xiaomi satova. Motorola ga cijeni svega 100 $, a sat će pokretati posebno dizajniran operativni sustav Moto Watch OS koji će mu omogućiti trajanje baterije do 14 dana.

Dolazi sa 1.3 LCD zaslonom rezolucije 360×360 piksela koji je ubačen u 42 mm aluminijsko kućište teško svega 45 grama i vodootporno do 50 m dubine. Sat će imati 20 mm remenje s kopčom za brzo izmjenjivanje, a remenja ćete moći kombinirati s crnom ili sivom bojom kućišta.

Podržava mjerenje 26 različitih sportova  u čemu mu pomaže žiroskop i akcelerometar. Pored senzora za otkucaje srca ima još i SpO2 senzor zasićenja kisika u krvi, a jedino još nije potvrđen GPS koji je bio prikazan na promo materijalima.

U prodaju bi trebao krenuti u prosincu, a pitanje je kada će biti dostupan u Europi. Više informacija o satu možete saznati na motowatch.com stranici.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT