Nagradni natječaj: okini fotografiju i osvoji vrijednu nagradu [2. krug]

Kao što smo i obećali, nakon završetka prvog kruga nagradnog natječaja za najbolju fotografiju snimljenu mobitelom, stiže i drugi krug. Fotografije koje su pobijedile možete vidjeti ovdje, a njihovi autori uskoro mogu očekivati svoje zaslužene nagrade.

Isto kao i u prvom krugu, ukoliko već niste, lajkajte našu Facebook stranicu i u komentaru ispod objave zalijepiti fotografiju kojom se želite natjecati. Nagradni natječaj starta danas i traje do 3. kolovoza.

Ako ste na moru, u planinama ili možda u dvorištu ispred kuće, razbudite maštu i pokušajte okinuti što bolju fotografiju, odabrati što bolji motiv, odnosno prepustiti se kreativnosti. Naravno, za takav posao ne morate imati najskuplji mobitel na tržištu. Dovoljan će biti i neki iz srednjeg ili čak srednje-nižeg cjenovnog razreda poput Huaweija P30 lite, što naravno, nije uvjet. Isto kao i u prvom krugu, svaki natjecatelj ima pravo postaviti samo jednu fotografiju.

Nagrade su iste kao i u prvom krugu, dakle prvonagrađena fotgrafija osvaja Zhiyun Photo Smooth 4 stabilizator, druga Hama Slimline Basic digitalni okvir za slike, a treća Huawei 360 panorama kameru.

Probudite u sebi kreativnost i bacite se na posao.

Sretno…

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT