Neograničeni razgovori u HT mreži, SMS i Internet za HT korisnike bonova

HT nova ponuda na bonove_foto_marketinška kampanja_1232014

Hrvatski Telekom od danas uvodi potpuno novu ponudu za svoje korisnike bonova kojom omogućava bezbrižno korištenje interneta u pokretu, neograničene SMSove i razgovore sa svim fiksnim i mobilnim korisnicima HT-a. Ovom ponudom HT jedini u Hrvatskoj omogućava korištenje Interneta u pokretu na bonove bez ikakvog straha od dodatnih troškova jer ne naplaćuje promet korišten izvan onoga uključenog u samu uslugu.

HT je ovu ponudu kreirao na osnovu potreba i želja svojih korisnika, a kako bi mogli uživati u pogodnostima trebaju samo odabrati jednu od novih opcija koje za 30 kn/mj donose:

Pričam&surfam mogućnost neograničenih razgovora prema svim brojevima u HT fiksnoj i mobilnoj mreži te surfanje bez dodatnih troškova nakon iskorištenih 1 GB podatkovnog prometa po maksimalnoj brzini,

Pišem&surfam neograničene poruke u HT mreži i 1 GB podatkovnog prometa po maksimalnoj brzini kao i daljnje surfanje bez troška,

Pričam&pišem neograničene poruke i razgovore unutar, najveće, HT fiksne i mobilne mreže koja broji preko 3,5 milijuna brojeva.

Korisnici opcija Pričam&surfam te Pišem &surfam nakon što iskoriste uključeni podatkovni promet po maksimalnoj brzini, Internet koriste po smanjenoj brzini 64 kb/s. Ova mogućnost posebno je korisna mlađim korisnicima jer pri toj brzini i dalje mogu nesmetano obavljati najdraže aktivnosti: chat te facebook, ali i surfati. Kako bi djeca bila učinkovito zaštićena od neprikladnih sadržaja na internetu ove opcije omogućavaju i korištenje usluge Roditeljska zaštita za čije prve dvije aktivacije nije potrebno plaćati nikakvu naknadu.

Opcije Pričam&surfam te Pišem &surfam 1GB prometa po maksimalnoj brzini nude u promotivnom razdoblju do 31. svibnja 2014. Nakon isteka promotivnog razdoblja, u opcije će biti uključeno 500 MB po maksimalno dostupnoj brzini. Sve nove opcije mogu se aktivirati na tarifi Bon start na koju se prelazi jednostavno slanjem slova A na 3636 / promjena tarife ili kupnjom HT paketa za bonove.
Na stare tarife više neće biti moguće prijeći, no korisnici ih mogu i dalje koristiti.

Više na www.hrvatskitelekom.hr

Infografika_HT nova tarifa i opcije na bonove

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]