Nokia 6.1, 6.1 Plus i Nokia 7 plus počele dobivati Android 10 nadogradnju

Finska tvrtka HMD Global novu je godinu započela puštenjem najnovije verzije Androida za tri Nokia uređaja iz 2018. godine. U ponedjeljak je Android 10 postao dostupan za Nokiju 6.1 Plus, u utorak za Nokiju 7 plus,  a u srijedu za Nokiju 6.1.

Nokia 6.1 i Nokia 7 plus predstavljene su na MWC-u 2018. godine i pokretale su Android 8 Oreo, dok je isti sustav pokretala i Nokia 6.1 Plus predstavljena na ljeto te godine. Ovo je za sva tri uređaja druga velika softverska nadogradnja, a osim dvije godine nadogradnji Androida, sva tri uređaja nastavljat će primati sigurnosne zakrpe najmanje još godinu dana.

Za sva tri uređaja nadogradnja je oko 1,5GB i uz novi Android dolazi sigurnosna zakrpa za prosinac 2019. godine. Budući da su Nokia smartfoni dio programa Android One, svi noviteti su jednaki onima koje je Google predstavio s predstavljanjem nove verzije sustava. Za provjeriti je li nadogradnja dostupna za vaš uređaj, otvorite Postavke->Sustav->Nadogradnja sustava. Nadogradnja se pušta u valovima, tako da bi u sljedeća 2 tjedna za većinu tržišta trebala biti dostupna.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT