Note 10 serija dolazi u tri boje kućišta

Nakon što smo o nadolazećem Samsungovim flagshipima Note 10 i Note 10+ praktički već sve doznali, ostalo je da nas Samsung iznenadi bojama kućišta. No ipak, univerzum je htio da se to ne dogodi na službenom Unpacked eventu u New Yorku, već u sasvim drugom kutku prostorvremenskog kontinuuma – tjedan dana ranije i na bespućima interneta.

Tako ćemo, barem u početku, Note 10 seriju ugledati u tri varijante boja: crnoj, bijeloj i tzv. Pearl Gradient, onoj koja se prelijeva iz jedne boje u drugu, dakle nečem sličnom što smo već vidjeli na nekim Huaweijevim modelima.

Treba napomenuti da je u međuvremenu procurio i render Notea 10 u izvjesnoj tamnijoj nijansi roze boje, odnosno boji cigle, ali je moguće da će se ta varijanta pojaviti kasnije ili samo na određenim tržištima.

Podsjetimo, službeno predstavljanje Galaxy Note 10 serije održat će se 7. kolovoza, a prodaja bi trebala započeti 24. Kada će točno stići na naše tržište, za sada nije poznato, a sve što smo do sada doznali o njemu, pročitajte ovdje.

 
      
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]