Određeni broj zaslona iPhonea X zadesila “zelena linija smrti”

Lansiranje inovativnog i potpuno novog proizvoda rijetko prolazi bez porođajnih muka. Nakon nekoliko sitnijih softverskih bugova, najnoviji problem koji je zadesio određeni broj iPhoena X je pojava okomite svijetle zelene crte na zaslonu.

9to5Mac javlja da je prošlog vikenda prijavljeno ovakvih 35 slučajeva, no tijekom tjedna je zabilježena tendencija rasta. Jasno je da se radi o minornoj količini s obzirom na broj prodanih, ali to je najmanje što želite da se dogodi upravo vama na uređaju kojeg ste platili 10.000 kuna. Neki mediji su ovu pojavi već nazvali “Zelenom linijom smrti”.

Službene reakcije za sada nema. Jedino je Apple podrška na Twitteru korisnike upitala jesu li uređaj nadogradili na najnoviju verziju iOS-a, no ovdje je prilično jasno da se ne radi o softverskom problemu. Ako se broj uređaja pogođenih ovim problemom poveća, sasvim sigurno možemo očekivati nekakvu službenu izjavu.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]