OnePlus 7T Pro navodno donosi okrugli modul kamere

S obzirom da je OnePlus početkom ljeta već lansirao dva modela – OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro, nismo baš potpuno sigurni hoće li ove godine ponuditi njihove „T“ verzije, što bi značilo prilično veliko odstupanje od dosadašnje filozofije.

Naime, u OnePlusu su se hvalili kako im je jedan model u ponudi dovoljan, a ako se najnovije prognoze ostvare, broj bi mogao narasti na četiri, ili možda čak pet. Naime, već je prethodno najavljena 5G verzija OnePlusa 7 Pro, ali je namijenjena isključivo tržištima s komercijalnim 5G mrežama u pogonu, a sada se šuška da bi OnePlus 7T Pro u startu mogao dobiti 5G modem, budući da se službeno predstavljanje neće dogoditi prije studenog.

Ono što se ovih dana proširilo internetom su svojevrsne skice za koje autor tvrdi da prikazuju OnePlus 7T Pro straga, i to s prilično izmijenjenim modulom kamere u odnosu na OnePlus 7 Pro. Na slici vidimo okrugli modul koji neodoljivo podsjeća na starije Nokijine uređaje, a donekle i na navodne skice Huaweija Mate 30 Pro.

Hoće li se osim oblika modula nešto dogoditi i sa samim kamerama, odnosno možemo li na tom polju očekivati određena poboljšanja, za sada nije poznato.

Iskreno, ovo baš i ne djeluje uvjerljivo, ali s obzirom da dolazi iz relativno pouzdanog izvora (Evan Blass), ne treba ih ni a priori odbaciti. Bilo kako bilo, detalje ćemo doznati uskoro.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT