Pixel 3 i Pixel 3 XL stižu 9. listopada

Nakon što su informacije o njemu curile nebrojenu puta, te nakon čestog poziranja na fotografijama uživo, pa sve do pojavljivanja na eBayu i Eldarove recenzije, konačno smo saznali i datum službenog predstavljanja Pixlea 3 XL. Naravno, na istom događaju svjetlo dana će ugledati i manji Pixel 3, a sve će se odigrati 9. listopada u New Yorku.

Kao što smo mogli vidjeti, Google će predstaviti dva modela. Jedan će biti Pixel 3, s 5,5-inčnim zaslonom i ne baš najboljim omjerom zaslona i okvira za 2018. godinu, a drugi veći, Pixel 3 XL s vjerojatno 6,3-inčnim zaslonom, kojeg će na vrhu krasiti nikad ružniji zub.

Oba uređaja bit će pokretana Snapdragonom 845 u kombinaciji s 4 ili 6 FB RAM-a. Veći Pixel će donijeti i novu 12 MP kameru od koje se očekuje puno, s obzirom da je već Pixel 2 XL imao vrhunsku. Operativni sustav na kojima su novi Pixeli temeljeni je, naravno, Android 9 Pie, a postoji li još koji zanimljivi detalj kojeg do sada nismo čuli, saznat ćemo za mjesec dana.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]