Procurio novi Android 4.2.2 ROM za Samsung Galaxy S3

Za sve korisnike Samsunga Galaxy S3 imamo vijesti koje će ih razveseliti. Sammobile nam je omogućio instalaciju službenog Android 4.2.2 – I9300XXUFME7 ROM-a, no kako napominju, radi se o verziji koja je još u fazi testiranja. Radi se o jednom od najnovijih firmwarea za Galaxy S3.

Novosti koje donosi ovaj testni firmware su sljedeće:

– Novi S4 zaključani zaslon koji uključuje postavljanje widgeta, dva nova efekta otključavanja (Ripple i Light), unaprijeđeni ripple efekt, mogućnost postavljanja većeg fonta i osobne poruke.

– Postavke ekrana: Adapt Display i Professional Photo

– Daydream

– Driving mode

– Pristup svim notifikacijama

– UI postavke iste kao i kod S4

– Galerija može imati bijelu pozadinu (3d efekti)

– Samsung aplikacije je sada moguće otvoriti u punom zaslonu

– Novi S-Voice (iz S4)

– Novim smart widgeti

– Moguće je prebaciti određene aplikacije na sd karticu

 

Slijedi video s mogućnostima novog ROM-a.

Ovaj testni firmware ne povećava binary counter i ne mijenja system status jer je službeni. Prvi dojam korištenja ovog ROM-a je odličan i možemo ga preporučiti svima koji imaju iskustva u flashanju ROM-ova. Brz je i fluidan,  prema prvim procjenama, mogao bi utjecati i na minorno produljenje autonomije. Ukoliko želite flashati ovaj firmware pratite kompletan vodič ovdje.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]