Sada i službeno: novi iPhone stiže 12. rujna

Ono što je do sada iz glasina bilo posve jasno, sada je i službeno: novi iPhone stiže 12. rujna. Naime, Apple je danas poslao pozivnice na kojima spominje upravo ovaj datum, a po prvi puta ovaj događaj će se održati u novom Appleovom Steve Jobs Theater centru u Cupertinu.

Glasine koje su prorokovale datum predstavljanja isto tako upućuju na to da će Apple ovoga puta predstaviti čak tri iPhonea. Samo jedan od njih bi trebao biti iPhone 8 s karakteristikama zaslona od ruba do ruba (ako izuzmemo zub na vrhu), dok će druga dvojica nositi nazive iPhone 7s i iPhone 7s Plus, a trebali bi biti upakirani u kućišta lanjskog (i preklanjskog, i prek-preklanjskog dizajna) uz neznatne izmjene.

Glede novog iPhonea 8, očekuje se da će izgubiti fizičku home tipku, budući da za nju sprijeda neće biti mjesta, zbog čega bi i čitač otisaka prstiju trebao preseliti na poleđinu, a postoje indicije da bi ga Apple mogao postaviti na bok kućišta.

Još jedna novost trebao bi biti AMOLED zaslon, no isključivo na iPhoneu 8, dok bi ostala dvojica trebala nastaviti koristiti IPS. Spominju se i novotarije na području kamere, a kako to već inače biva, možemo očekivati i mnoštvo novih softverskih rješenja i trikova.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]