Samsung Galaxy A5: procurile specifikacije i cijena

Galaxy-Alpha-A5

O još jednom Samsunogvom metalnom smartfonu Galaxy A5 do sada smo imali prilike čitati u nekoliko navrata, da bi danas procurile dimenzije, ostale specifikacije i cijena. Tako se iz rusko-kazakhstanskih izvora doznaje da je A5 uređaj srednje klase, dolazi s 5,0″ Super AMOLED zaslonom  u HD rezoluciji, pokretan dvojezgrenim procesorom na taktu 1,2 GHz, dok na leđima krije 13 MP kameru.

Prethodno se moglo čuti da će ovaj uređaj biti pogonjen Snapdragon 400 procesorom, no to će vjerojatno ovisiti o regiji kojoj je određeni model namijenjen. Interna memorija iznosi 16 GB, a tu je i utor za microSD memorijske kartice, koji je na Galaxy Alphi bio nestao. Baterija ovog modela bi trebala imati kapacitet od 2330 mAh.

Dimenzije uređaja iznose 139.3 x 69.7 x 7 mm, a masa 123 grama. Dakle i ovaj će biti prilično elegantan, no ipak nešto deblji i teži od Alphe. Cijena u Kazakstanu bi trebala iznositi oko 425 eura, što i nije malo, no treba imati na umu da su smartfoni na tom tržištu (ZND) u principu skuplji nego u Europi.

Budući da je katalog iz kojeg je ova slika procurila datiran do 11. studenog, za očekivati je nekakvu službenu najavu tijekom narednih dana. Paralelno s ovim, očekuje se i predstavljanje modela Galaxy A3 i A7 koji će zajedno s modelom A5 vjerojatno tvoriti novu seriju uređaja srednje klase i zamijeniti dosadašnje koji su se prodavali pod nekoliko različitih naziva.
 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT