Samsung Galaxy A90 5G na službenim renderima

O Samsungu Galaxy A90, kao najvišem predstavniku A serije, špekulira se već neko vrijeme. Kad će uređaj službeno biti predstavljen, za sada još nije poznato, no s obzirom da su informacije počele curiti sa same Samsungove stranice, možemo zaključiti da taj trenutak nije daleko.

Prema renderima koji su se pojavili, danas imamo prilike upoznati Samsung Galaxy A90 5G koji će sadržavati zaslon od ruba do ruba, ali s malim waterdrop zubom na vrhu. Najzanimljiviji detalj je 5G podrška, što bi ovaj model trebalo činiti najjeftinijim 5G smartfonom na tržištu.

A90 5G bi trebao biti pokretan Snapdragon 855 procesorom, što je pomalo iznenađujuće za A seriju, no kako se čini, on je tu zbog povezivanja na 5G mreže. Od ostalih detalja bi trebalo izdvojiti veliki 6,7-inčni zaslon, kao i 48 MP primarnu kameru koja će vjerojatno doći u kombinaciji s telefoto i širokokutnom.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT