Samsung Galaxy Note 8: procurio službeni render?

Kako se približava kolovoz, tako se bespućima interneta pojavljuje sve više glasina o Samsungovom jesenskom top modelu, koji bi trebao stići pod imenom Galaxy Note 8. Podsjetimo, nakon prošlogodišnjeg debakla s Noteom 7, bilo je upitno hoće li Samsung uopće nastaviti koristiti Note brand, no kasnije je i samo vodstvo kompanije potvrdilo glasine koje su upućivale na to.

U međuvremenu se moglo čuti da će Note 8 s dizajnerske strane biti zapravo S8 Plus s dodatkom olovke, ali bi mu se dijagonala zaslona trebala rastegnuti za 0,1 inča, dakle na 6,3.

Danas tako stiže navodni službeni render ovog uređaja koji samo potvrđuje dosadašnje informacije. Dakle, veće razlike u dizajnu neće biti, a prema priznanju jednog od Samsungovih managera, čitač otisaka prstiju bi ponovo mogao biti smješten na poleđinu, no se ovoga puta nadamo da će, za razliku od S8 dvojca, ipak imati logičniju lokaciju.

Spominje se i dvostruka kamera na poleđini sa senzorima od 12 i 13 megapiksela, dok bi se sprijeda trebala naći 8-megapikselna. Pogonska grupa bi trebala isti ista kao kod S-osmice, ali postoji izvjesna šansa da Qualcomm izbaci Snapdragona 836, koji bi stigao kao poboljšana verzija postojeće 835-ice.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]