Samsung Galaxy S30 – prvi renderi na temelju dostupnih informacija [Dopunjeno]

Sad kad je Note 20 već neko vrijeme u prodaji, logično je da počnemo špekulirati o sljedećoj generaciji Samsungovih modela iz S serije. Naime, danas su se na bespućima interneta pojavili prvi CAD renderi Samsunga Galaxy S30 (ili možda S21, kako mu neki predviđaju ime).

Iz priloženog vidimo novu promjenu u dizajnu, barem kad je poleđina u pitanju, jer se sprijeda više nema što mijenjati otkako su se zasloni rastegli od ruba do ruba. Istina, voljeli bismo da je Samsung pronašao način da se riješi i rupice na vrhu zaslona, dakle one za selfie kameru, jer smo vidjeli neka konceptna rješenja smještaja iste ispod zaslona. No, ako je suditi prema ovim renderima, na taj korak ćemo morati još neko vrijeme pričekati, barem na Samsungovim uređajima.

Pravo osvježenje dolazi straga, budući da je grba s indukcijskim šporetom s modela S20 Ultra ovdje evoluirala u neku vrstu semafora, koji je možda malo atraktivniji od onog na Noteu 20 Ultra. Moguće je da su dizajneri napokon dobili malo inspiracije. Naravno, moguće je da se radi tek o nekom od modela iz S30 serije i za sada ne znamo o kojem točno, pa zato nećemo nagađati.

Ove ilustracije svakako treba uzeti s dobrom dozom rezerve, budući da se radi o vrlo ranim informacijama. Do predstavljanja konačnog proizvoda je ostalo četiri do pet mjeseci, tako da se još svašta može promijeniti.

Dopuna:

U međuvremenu su stigli i renderi Galaxy S30 (S21) Ultra modela, čiji modul kamere prilično odskače od gore izloženih, što navodi na zaključak da se onaj lijepi semafor odnose na jeftinije modele, dok će Ultra imati onaj sličan osjetno veći.

Image credit: coverpigtou.it

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT