Samsung Galaxy Z Fold 2: procurili službeni renderi

Sutra će Samsung na online Unpacked eventu predstaviti nekoliko uređaja. Najočekivanije je svakako nova Galaxy Note 20 serija, ali uz njih ćemo ugledati i drugu generaciju preklopnog Galaxy Folda sa savitljivim zaslonom – Samsung Galazy Z Fold 2.

Do sada smo već u nekoliko navrata pisali o njemu, a dan prije službenog predstavljanja možemo vidjeti i kako će uređaj točno izgledati, zahvaljujući procurjelim službenim renderima. Kao što je već poznato, uređaj s unutarnje strane više neće imati karakteristični zub, već će se selfie kamera nalaziti u punch-hole rupici.

Sa stražnje strane vidimo modul kamere vrlo sličan onom na novom Noteu 20, a kakav će biti preklopni mehanizam i općenito kvaliteta savitljivog zaslona, ostaje za vidjeti. Za pretpostaviti je da je Samsung u međuvremenu iznašao rješenja za dodatna poboljšanja, stoga vjerujemo da će nova generacija biti znatno bolja od prve. Cijena će navodno ostati oko 2000 eura.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT