Slike i video prvog Nokijinog Windows Phone uređaja (dopunjeno)

Danas je Stephen Elop bio malčice neoprezan, odnosno nije provjerio jesu li svi prisutni na njegov zahtjev ugasili kamere. Ekipa mađarskog bloga Technet.hu donosi fotografije i video nestašnog novinara koji je uspio kamerom ovjekovječiti trenutno jednu od najvećih tajni u ICT industriji. Dakle, na video isječku koji slijedi možete vidjeti kako će izgledati prvi Nokijin Windows Phone 7 uređaj. Osim što je poznato da ovaj uređaj vrti Mango nikakvih drugih specifikacija još nema.

Nadopuna: Kako saznajemo ovje je ipak moguće da se radi o falsificiranoj slici WP7 sučelja na izvjesnom prototipu netom predstavljenog modela N9.

Via

 
      
  • Vlays

    Bas sam si mislio neki dan kako bi nokia (da su pametni) trebala samo u hardver od n9 staviti wp7. To bi bio valjda presedan koliko ja znam. Da isti mobitel postoji u dvije verzije, odnosno sa dva operativna sustava. Ok dobro, razlikovali bi se samo po tipkama. Meni osobno n9 izgleda prilicno dobro. Bilo bi super kad bi dolazio i sa wp7. A kad bi tek izdali verziju s androidom! Pa nek si ljudi biraju.

  • Krešimir Blažev

    Ne znam, ali imam dojam da zadnjih godinu dana ovim žongliranjem OS-ovima netko u Nokiji radi sabotažu.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]