Sony bi na proljeće napokon mogao odbaciti stari dizajn i lansirati model sa zaslonom od ruba do ruba

Sonyjevi smartfoni zaista su fino dizajnirani. Tu nema dvojbe, posebice kad su top modeli u pitanju. Skladne i simetrične linije, diskretno zaobljeni rubovi u kombinaciji s krasnim staklom rezultiraju atraktivnim uređajem koji će zapeti za oko svakom modno osviještenom građaninu.

Međutim, imaju samo jedan problem, a to je što su zapeli tamo negdje u 2013. godini, barem ako je suditi po trendovima koje su u međuvremenu nametnuli drugi proizvođači. Zasloni smartfona sada ponovo rastu, a ukupne dimenzije se smanjuju zahvaljujući smanjivanju okvira. Ovaj proces traje već nekoliko godina, da bi krajem prošle i početkom ove doživio svoju renesansu.

Ako pitate Sony, njih se to ne tiče. Oni i dalje guraju svoje, pa je tradicija nastavljena i s najnovijim modelima Xperia XZ1 i XZ1 Compact.

No ipak, ako je vjerovati najnovijim glasinama, to bi se uskoro moglo promijeniti. Šuška se da će Sony na MWC-u 2018. u Barceloni lansirati novu liniju uređaja, koji će ipak pratiti novi trend, te će predstaviti i modele sa zaslonom od ruba do ruba, o čemu se i prije špekuliralo. Sada su ove informacije potvrđene iz više izvora, što znači da bi se prognoze mogle i ostvariti.

Ukoliko se ovo zaista dogodi, Sony svakako može računati na rast prodaje, ali i dalje ostaje otvoreno pitanje što su do sada čekali.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]