WhatsApp uskoro uvodi povlačenje i uređivanje poslane poruke

Ako je vjerovati najnovijim slikama zaslona koje su se pojavile po bespućima interneta, WhatsApp bi uskoro mogao uvesti dvije zanimljive funkcije. Prva je povlačenje poslane poruke, ukoliko ista nije pročitana. Zgodno za impulzivne i spontane, koji prvo natipkaju i pošalju poruku, pa tek onda razmišljaju o njezinoj suvislosti.

Druga novost je uređivanje nepročitane poruke. Dakle, ako ste poslali poruku koju iz nekog razloga želite izmijeniti, prije nego što ju druga strana pročita, moći ćete, recimo, ispraviti tipfelere ili promijeniti cijeli smisao.

Ovakve mogućnosti već postoje u nekim drugim chat servisima, a sada bi ga trebao dobiti i najpopularniji. Kada će se to točno dogoditi, u ovom trenutku nije poznato.

 
      
  • Najjstarija djeca

    Zanimljive nove funkcije.Kako većina mojih kontakata sa odgodom od par sati pročita poruku ostaje mi dovoljno lufta za povlačenje ili izmjenu iste ukoliko situacija to nalaže⚠
    Sviđaju mi se i nedavno implementirani Gif- ovi✅

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]