Xiaomi 21. kolovoza predstavlja Redmi Note 5A

Redmi je jedna od najpopularnijih serija u Xiaomijevoj ponudi smartfona zbog izvrsnog omjera uloženoga i dobivenog. Na nju se nastavlja serija Redmi Note koja donosi veće zaslone te često i bolji procesor. Ako uz oznaku modela stoji slovo A, radi se o hardverski slabijem modelu, a to je upravo slučaj ovdje.

Redmi Note 5A je zapravo prvi iz pete generacije Redmi Note uređaja, što znači da će standardna varijanta biti jača. To i neće biti veliki problem jer bi prema podacima iz TENAA-e RN5A trebao imati 5,5-inčni 720 zaslon, Snapdragon 425 ili 430, 2/16 GB ili 3/32 GB memorije i bateriju kapaciteta 3000 mAh. Cijena za varijantu s manje memorije bi u Kini trebala biti oko 1000 kn, prema nekim izvorima i manje.

Xiaomi je na službenom MIUI forumu otkrio da će Redmi Note 5A biti predstavljen 21. kolovoza, uz niz službenih rendera koji otkrivaju da će se nuditi u srebrnoj, zlatnoj i ružičastoj boji kućišta. Čitač otisaka prstiju je smješten straga kako je i uvijek bilo na Redmi Note uređajima, a vidi se i da je zadržan micro USB priključak.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]