Xiaomi Mi 10T Pro: prvi službeni renderi

Sjećate lanjskog Xiaomija Mi 9T Pro, kojeg smo proglasili najboljim smartfonom u Best Buy kategoriji? Ovih dana bi ovaj odličan uređaj trebao dobiti izravnog nasljednika – Xiaomi Mi 10T Pro, koji bi isto tako trebao ponuditi izvrsne karakteristike za razumnu cijenu.

Tako su se danas na bespućima interneta pojavili prvi službeni renderi ovog uređaja, i ako je suditi po njima, izvrsna pop-up selfie kamera ide u povijest, budući da na slikama vidimo povratak punch-hole rupice.

Najzanimljiviji dio svakako bi trebala biti 108 MP primarna kamera na poleđini, baš kao na modelu Mi 10. Ovaj uređaj bi trebao donijeti i napredniji čitač otisaka prstiju, a pogonski stroj ni više, ni manje nego Snapdragon 865+ s podrškom za 5G.

Za sada nije jasno hoće li ovaj model biti dostupan i pod Redmi brandom kao lanjski i hoće li uopće dođi na tržišta izvan Kine, no imajući u vidu dosadašnju praksu, vrlo je moguće.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT