ZTE otkazao presicu, a LG se povukao s MWC-a 2020 zbog Koronavirusa

Iako je mobilna industrija još uvijek oprezna po pitanju prognoza kakav utjecaj će Koronavirus, odnosno karantena mnogih kineskih gradova imati na proizvodnju mobilnih uređaja, kao mjere predostrožnosti već vidimo pojedine igrače u industriji kako otkazuju predstavljanja uređaja, kao i sudjelovanje na nadolazećem MWC-u u Barceloni.

LG i ZTE danas su objavili izmjenu planova za Mobile World Congress u Barceloni. LG je odlučio da uopće neće sudjelovati na sajmu zbog rizika koji predstavlja Koronavirus. LG je prva velika tvrtka koja je u potpunosti otkazala svoj dolazak na MWC za sada.

ZTE je objavio da neće održati zakazno predstavljanje novih proizvoda, ali i dalje će biti prisutan na samom sajmu. Posjetitelji sajma moći će posjetiti ZTE-ove štandove i uživati u ponudi kineskog prozivđača.

Organizator Mobile World Congressa GSMA izdao je priopćenje u kojem je najavio poboljšanje higijenskih uvjeta (više sanitarnih čvorova, sredstava za pranje ruku, itd.) kao i molbu da posjetitelji sajma izbjegnu klasična rukovanja s drugim posjetiteljima. Organizacija i dalje prati cijelu situaciju oko Koronavirusa.

via

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT