Sony o nadogradnji Xperia modela na Android 4.3

Nakon što je Google jučer službeno predstavio Android 4.3, počeli su se oglašavati i proizvođači hardvera. I dok su HTC i Samsung poručili kako razmatraju koje će sve modele nadograditi na najnoviju verziju Androida, Sony je izašao s nešto konkretnijom porukom.

Tako je poznato da će Android 4.3 stići na modele Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia SP i Xperia Z Ultra. Ovdje nema nikakvih posebnih iznenađenja jer se radi o najnovijim modelima, no iz Sonyja poručuju kako razmatraju mogućnost da i neki modeli iz 2012. godine dobiju ovu nadogradnju koji bi sa verzije 4.1 izravno skočili na 4.3.

Vidjeli smo da je nedavno krenula nadogradnja na Android 4.2 za Xperiju Z, no još uvijek nije stigla do svih korisnika. S obzirom na tempo kojim Sony izbacuje nove nadogradnje, ovu posljednju ne treba očekivati prije kraja godine. Bilo kako bilo, razvidno je da Android 4.3 ne donosi nikakve veće novosti u odnosu na 4.1 ili 4.2, stoga smatramo da ona i nije prijeko potrebna.

Ono što svi čekamo je verzija Androida koja dolazi nakon ove. Vjerojatno će nositi brojčanu oznaku 5.0 i naziv Key Lime Pie te donijeti neke značajnije novosti u Android eko-sustav.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT