Apple najavio event za 16. listopada: stižu iPad Air 2 i Retina iMac?

Apple event

Od predstavljanja prvog iPada Air, odnosno pete generacije iPada općenito, prošlo je otprilike godinu dana. Sukladno tome, svaki iole normalan geek, a pogotovo Apple fanboy, s nestrpljenjem očekuje predstvaljanje novog.

Proteklih tjedana se špekuliralo da bi novi iPad Air mogao biti predstavljen tijekom ovog mjeseca, a to je danas i sam Apple na neki način potvrdio poslavši pozivnice za event koji će se održati 16. listopada. No, budući da na pozivnici stoji da je “prošlo previše vremena”, s pravom se pitamo, za što? Za iPad Air 2 je “taman”, no moguće je da će Apple na istom eventu predstaviti i neke druge proizvode.

Možda su Appleovci pritom mislili na OS X Yosemite koji bi napokon trebao izaći iz beta faze, a moguće je da ugledamo i novu generaciju iMac računala s Retina zaslonom. Možda nešto treće? Bilo kako bilo, 16. listopada će svakako biti zanimljiv dan, pa pričekajmo.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT