Apple službeno najavio predstavljanje novih iPhone uređaja 10. rujna

Apple je medijima danas poslao pozivnice za nadolazeće predstavljanje novih Apple iPhone uređaja, koje se svake godine održava u 9. mjesecu. Od Applea se očekuje da 10. rujna predstavi tri nova iPhone modela, od kojih se dva u špekulacijama oslovljavaju kao iPhone 11 i iPhone Pro.

Naravno, nitko ne zna za koju će se kombinaciju rimskih brojeva i koji sufiks (Plus, Pro, Max) na jačem modelu Apple odlučiti, ali glasine spominju nasljednika jeftinijeg modela iPhone XR, kao i nove top uređaje iPhone 11 i iPhone 11 Pro koji bi trebali doći sa trostrukom kamerom na poleđini, reverzibilnim bežičnim punjenjem i jačim hardverom.

Kako će se u konačnici zvati i što će sve imati novi modeli iPhonea saznat ćemo 10. rujna. Predstavljanje će se održati u Steve Jobs dvorani u novom Apple Kampusu u gradu Cupertino, Kalifornija, s početkom u 19 sati po našem vremenu.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT