Apple službeno najavio predstavljanje novih iPhone uređaja 10. rujna

Apple je medijima danas poslao pozivnice za nadolazeće predstavljanje novih Apple iPhone uređaja, koje se svake godine održava u 9. mjesecu. Od Applea se očekuje da 10. rujna predstavi tri nova iPhone modela, od kojih se dva u špekulacijama oslovljavaju kao iPhone 11 i iPhone Pro.

Naravno, nitko ne zna za koju će se kombinaciju rimskih brojeva i koji sufiks (Plus, Pro, Max) na jačem modelu Apple odlučiti, ali glasine spominju nasljednika jeftinijeg modela iPhone XR, kao i nove top uređaje iPhone 11 i iPhone 11 Pro koji bi trebali doći sa trostrukom kamerom na poleđini, reverzibilnim bežičnim punjenjem i jačim hardverom.

Kako će se u konačnici zvati i što će sve imati novi modeli iPhonea saznat ćemo 10. rujna. Predstavljanje će se održati u Steve Jobs dvorani u novom Apple Kampusu u gradu Cupertino, Kalifornija, s početkom u 19 sati po našem vremenu.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]