Glasine: Svi Samsung Galaxy S11 modeli s podrškom za 5G. Stiže i jeftiniji Fold

Budući da je Samsung ovaj mjesec službeno predstavio novi Galaxy Note, blogosfera polako pažnju usmjerava na izvlačenje informacija o nadolazaćim Galaxy S11 uređajima koji se očekuju u veljači 2020. godine. Samsung inače svoje top modele predstavlja 2 puta godišnje – početkom godine novi Galaxy S, dok je kraj ljeta uvijek rezerviran za novi Note.

Prve glasine o Galaxy S11 uređajima sugeriraju kako nas očekuju tri modela s brojevima SM-G981, SM-G986, i SM-G988, dok se interno Galaxy S11 serija vodi pod kodnim imenom Picasso. Zanimljivo je što bi sva tri modela trebala imati integriran 5G prijemnik, što je logična odluka uzimajući u obzir da se 2020. očekuje masovno puštanje 5G mreža, a danas korisnici uređaje mijenjaju u prosjeku skoro svako 3 godine.

Samsung je pri predstavljanju ovogodišnje Galaxy S10 serije predstavio “samo” Galaxy S10 5G po pitanju 5G modela, dok je pri predstavljanju novog Notea predstavio 5G verziju običnog i jačeg Note 10+ modela, pa je trend jasan.

Isti izvor navodi da je u pripremi i novi preklopni Galaxy Fold model pod brojem SM-F700F. Broj modela aktualnog Galaxy Folda je SM-F900F, pa se da zaključiti da se radi o novoj verziji preklopnog uređaja koja bi trebala biti nešto niže cjenovno pozicionirana.

Budući da do pojavljivanja novih S11 modela ima nekih 6 mjeseci, do tada se mnoge stvari mogu promijeniti, a siguran sam da ćemo još štošta čuti prije nego ih Samsung službeno predstavi.

via

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT