Huawei Watch GT 3 Pro donosi EKG funkciju, a otporan je na vodu do 30 metara dubine

Pro verzije Huaweijevih pametnih satova uvijek su izazivale posebnu pozornost. Tako je upravo predstavljen novi top model ovog proizvođača – Huawei Watch GT 3 Pro, koji dolazi kao izravni nasljednik lanjskog Huawei GT 2 Pro.

U ponudi su dvije dimenzije – 43 mm i 46 mm. Njihovi AMOLED zasloni dolaze u veličinama od 1,32 i 1,43 inča. Većem modelu baterija će (deklarirano) trajati do dva tjedna, no zahtjevniji korisnici mogu očekivati autonomiju do osam dana, što je također impresivno. Manji model donosi i manju bateriju, a to znači do sedam dana za prosječne, odnosno 4 dana za zahtjevne korisnike.

Ono što ovaj sat čini posebnim svakako je nova razina vodootpornosti. Naime, do sada smo se susretali s pametnim satovima s kojim možete eventualno plivati, no s ovim ćete moći i roniti. U Huaweiju kažu da Huawei Watch GT 3 Pro može izdržati vodeni pritisak do 30 metara dubine, što je veliki napredak u odnosu na dosadašnje modele.

Sat donosi i EKG funkciju praćenja rada srca, što je naprednije od pukog brojanja otkucaja u minuti. Od ostalih detalja izdvojimo mjerač kisika u krvi, termometar, te uobičajene funkcije treninga i praćenja fizičkog stanja.

Uređaj je za sada predstavljen za kinesko tržište, a kada će stići na naše, za sada nije poznato. U svakom slučaju jedva čekamo da se dokopamo testnog primjerka.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT