OnePlus obećava do 4 godine nadogradnji nakon internog spajanja OxygenOS i ColorOS-a

Početkom godine Oppo je službeno najavio da je tvrtka pripojila odjel istraživanja i razvoja OnePlusa, a spajanja su krenula i na području softvera. OnePlus će i dalje ostati zaseban brend unutar Oppoa, no matična tvrtka imat će veću kontrolu nad OnePlusom nego je to bio slučaj prije godinu dana.

Na službenom OnePlus forumu objavljeno je kroz kakve će promjene proći OxygenOS i kako će to utjecati na korisnike OnePlus uređaja. Naime, programski kod OxygenOS i ColorOS sučelja bit će spojen, dok će OxygenOS ostati odabrano sučelje za OnePlus korisnike. Sami korisnici ne bi trebali primjetiti nikakvu razliku jer će sve promjene biti s tehničke strane, a Oppo će umjesto održavanja dvije baze koda održavati i razvijati jednu zajedničku.

U istoj objavi na forumu najavljeno je da će flagship uređaji iz T i R serije od OnePlusa 8 i novije dobiti 3 Android nadogradnje i 4 godine sigurnosnih nadogradnji. Uređaji iz serije Nord i Nord CE dobit će 2 Android nadogradnje i 3 godine sigurnosnih nadogradnji, dok će Nord N serija dobiti 1 Android nadogradnju i 3 godine sigurnosnih nadogradnji. Stariji flagship uređaji će nastaviti primati nadogradnje po trenutnom režimu, a to je 2 godine Android nadogradnji i 3 godine sigurnosnih nadogradnji.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT