Počela prodaja LG-a V10 na globalnom tržištu

LG V10 dizajn

Već smo u nekoliko navrata pisali o LG-u V10, neobičnom uređaju s dva zaslona. Sada je konačno i službeno potvrđen početak prodaje na globalnom tržištu, počevši u SAD-u, Kini, Hong Kongu, te određenim tržištima u Sjevernoj Americi, Europi, Aziji, Latinskoj Americi, Bliskom istoku i dr.

Na domaćem tržištu ovog uređaja, točnije Južnoj Koreji, zabilježeni su nešto lošiji prodajni rezultati, međutim LG radi sve kako bi poboljšao prodaju. Tako smo mogli vidjeti hrpu besplatnih dodataka koji se isporučuju kupcima u SAD-u, a nadamo se sličnim potezima i ovdje u Europi.

Podsjetimo se, LG V10 je čvrst uređaj s okvirom od nehrđajućeg čelika, sadrži veliki 5.7″ QHD zaslon, a iznad njega nalazi se još jedan manji, veličine 2.1″, namijenjen prikazu osnovnih informacija poput trenutnog vremena, prognoze i stanja baterije. Pogonski stroj je Snapdragon 808 sa šest procesorskih jezgri, uz Adreno 418 grafički koprocesor i 4 GB radne memorije. Za pohranu je osigurano 64 GB, a ugrađen je i utor za memorijske kartice velikog kapaciteta. Stražnja kamera ima senzor od 16 MP s optičkom stabilizacijom slike i snima 4K video, dok s prednje strane nalazimo kameru od 5 MP s dvije odvojene leće za snimanje širokokutnih selfija. Uz mobitel se isporučuje i velika izmjenjiva baterija kapaciteta 3000 mAh, a poklopac je izrađen od posebnog, vrlo izdržljivog materijala kojeg su u LG-ju nazvali Dura Skin.

Dimenzije uređaja iznose 159.6 x 79.3 x 8.6 mm, a težina je 192 grama. Android je u verziji 5.1.1 Lollipop, s predviđenom nadogradnjom na 6.0 Marshmallow.

LG V10

LG V10 specifikacije

LG V10

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT