Samsung pokazao prve rendere novog konceptualnog uređaja sa savitljivim zaslonom

Da Samsung misli ozbiljno kad su u pitanju savitljivi zasloni, govori novi render konceptualnog uređaja o kojem je već bilo riječi. Na danas održanom AI forumu, Samsung je pokazao kako zamišlja svoj budući preklopnjak, a neki ga već nazivaju Fold 2.

Radi se o mobitelu sličnog koncepta kao Motorola Razr koja također još nije službeno predstavljena, ali smo o njoj već podosta čuli i nagledali se njezinih slika.

Tako bi Galaxy Fold 2 (ili kako će se već zvati) trebao sadržavati unutarnji zaslon koji bi, kad se rasklopi, trebao imati dijagonalu od 6,7 inča, dakle otprilike kao dobar dio današnjih klasičnih smartfona, iako postoje indicije da bi se mogao protegnuti i do 8,1 inča.

Pretpostavljamo da će uređaj sadržavati i ultimativni hardver, a s obzirom da je vremenski okvir lansiranja postavljen za proljeće, za očekivati je da će ga pokretati Snapdragon 865, odnosno odgovarajuća Exynos varijanta.

Isto tako treba vidjeti kako će proći prodaja prvog Folda koji je zbog nedorađenog zaslona u dolasku na tržište kasnio oko pola godine, no u Samsungu su očito prilično uvjereni da su sve probleme vezane uz njega riješili i predviđaju da će sljedeće godine isporučiti oko 6 milijuna savitljivih uređaja.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT